čtvrtek 14. dubna 2016

Garnier - Dvoufázová micelární voda 3v1



tvář, oči, rty




Díky formuli obohacené o micely, odličovací oleje a velmi známý arganový olej, dvoufázová micelární voda odstraňuje všechny typy make-upu, eliminuje nečistoty a zklidňuje pleť jedním tahem.





Výsledkem je velmi hebká pleť bez mastného filmu. Aplikujte pomocí vatového tampónku, bez tření a oplachování. Vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé.





Tak tohle se opravdu povedlo. Oblíbila jsem si už jejich růžovou micelárku, protože na podrážděnou pleť je skvělá. Po vyzkoušení této bych už růžovou nepoužila. Momentálně se pohybuji v prostředí, kde je špína, prach, nic moc vzduch a celkově zhoršené podmínky, které pleti neprospívají ani trochu. Proto je má pleť hodně podrážděná. Dvoufázová micelární voda si s tím ale lehce poradí. Odličuje perfektně, opravdu jedním tahem si poradí s řasenkou, tužkou na oči, nemusíte nijak drbat, jde to hodně lehce dolů. Pleť je po odlíčení krásně hebká a jemná. Začervenalá pleť se zklidní, nijak nepálí, nepne. Tuto vodu bych doporučila opravdu všem, jak dívkám s citlivou pletí, tak i všem ostatním. Protože je jednoduše skvělá. A moc pěkně voní! 





Cena: 159,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat