sobota 23. května 2015

Astor - Pro Manicure


Kompletní podkladová péče 5 v 1




Toužíte mít krásné zpevněné nehty? Zaměřte se na kolekci Pro Manicure světové kosmetické značky Astor, která nabízí speciální rychleschnoucí vrchní laky.
Lak Astor Pro Manicure působí jako kompletní podkladová péče 5v1, kdy nehty budou před zahájením manikúry ošetřené, zpevněné a připravené na začínající manikúru. Lak se používá jako základní podklad před zahájením používání barevného laku. Nehty jsou zpevněné, připravené a ošetřené.

  • zpevnění nehtu
  • ošetření
  • lesk




Já jsem dříve žádné báze pod laky nepoužívala, ale tenhle je perfektní. Krásně vytvaruje drobné nerovnosti na nehtech, takže výsledek vypadá o dost lépe. Navíc nehty určitě nějakým způsobem vyživuje, ty se pak méně lámou a podobně. A všimla jsem si, že se i líp potom odklakovávají. 




Cena: 149,- Kč






Rychleschnoucí vrchní lak na nehty



Rychleschnoucí lak Astor Pro Manicure působí jako vrchní lak, který se používá při hotové manikúře. Je průhledný a díky tomu dodá nehtům jedinečný lesk a zářivost původní barvy laku. Lze používat jako samostatný průhledný lak. Nehty jsou zpevněné a zdravé.


  • rychleschnoucí
  • nehtům je dodán lesk




Pokud jste jako já a věčně spěcháte, nemáte čas čekat, až lak zaschne, tak je tohle ideální věc pro vás. Nanesu jakýkoliv lak, chviličku počkám, jen aby nebyl lak úplně tekutý, poté nanesu poměrně silnou vrstvu tohoto laku a za pár vteřin je lak suchý a tvrdý jako skála a já se nemusím bát, že ho někam obtisknu. Navíc nehty krásně zpevní, lak vydrží delší dobu a nehty se krásně lesknou. Takže naprostá pecka! 


Cena: 149,- Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat