sobota 11. dubna 2015

Dubnový wishlist

L'Oréal Paris - Casting Sunkiss Jelly gel na zesvětlení vlasů

Jemný průhledný gel pro tmavé blond až světlé blond vlasy, který postupně zesvětlí Vaše vlasy na dlouhou dobu. Pro vlasy nebarvené, přirozeně políbené sluncem s nádherným leskem, které si jednoduše vytvoříte sama.

Cena: 138,- Kč







Dermacol - Sprchový gel Mandarine sorbet



Sprchový gel s mandarinkovým olejem šetrně ošetřuje pokožku a vůně mandarinkového sorbetu rozmazlí vaše smysly.

Cena: 60,- Kč

Chtěla jsem si gel očichat někde v drogerii, ale bohužel nemají, takže buď se někdy dostanu do Dermacol prodejny, nebo ho objednám s netu, uvidím, každopádně odsouvám ho na neurčito. 





Astor Pro Manicure kompletní podkladová péče 5v1



Lak Astor Pro Manicure působí jako kompletní podkladová péče 5v1, kdy nehty budou před zahájením manikúry ošetřené, zpevněné a připravené na začínající manikúru. Lak se používá jako základní podklad před zahájením používání barevného laku. Nehty jsou zpevněné, připravené a ošetřené.

Cena: 149,- Kč







Astor - Perfect stay 24h kompaktní pudr a make-up


Cena: 199,- Kč

Když jsem si tento makeup-pudr na živo osahala, usoudila jsem, že ho nechci ;) 






L'Oréal Paris - Skin Perfection korekční krém na oční okolí


L'Oréal Paris Skin Perfection korekční krém na oční okolí si poradí se všemi následky nevyváženého životního stylu. Stres a únava mohou často přispět k tmavým kruhům pod očima a tvorbě prvních vrásek. Unikátní krém s osvěžující texturou pleť okamžitě rozjasňuje. Svou lehce tónovanou texturou zamaskuje tmavé kruhy pod očima. Pomocí kofeinu a vitamínu cg vyhladí i první drobné vrásky a viditelně oživí oční okolí. 

Cena: 274,- Kč




Žádné komentáře:

Okomentovat