neděle 10. ledna 2016

Yves Rocher - Zářivá maska s marockým kaolínem




Zářivá maska s marockým kaolínem spojuje blahodárné účinky bio arganového oleje a čistící a zjemňující účinky marockého kaolínu. Naneste silnější vrstvu masky na vlasy a na obličej, nechte 5 minut působit a poté důkladně opláchněte.Vaše pleť je vyčištěná, sjednocená a opět září. Vaše vlasy jsou jemnější a viditelně krásnější.

Výrobek je dermatologicky testován.

Složky rostlinného původu: bio arganový olej, růžová voda, výtažek z kukuřice.

Její +: Spojení marockého kaolínu s čistícími účinky a arganového oleje s vyživujícími účinky zaručuje účinnou a zároveň šetrnou péči.





Začnu tím, že maska je velmi příjemná na pleti. Obzvlášť na té podrážděné. Pleť pěkně zklidní, hydratuje, rozzáří, sjednotí barvu. Tohle všechno jí nemůžu upřít, v tomhle směru je vážně skvělá. Co ale nemůžu přenést přes srdce je vůně. Voní sladce, opravdu hodně sladce, a mně je to velmi nepříjemné. Na obličeji ji z tohoto důvodu dlouho nesnesu, což je strašná škoda, protože ty účinky jsou jinak opravdu fajn. Sem tam se to snažím překonat, a to pak na své pleti vidím, jak je za to ráda. Ale bohužel, ta vůně je pro mě osobně velké mínus. 





Cena: 229,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat