čtvrtek 15. ledna 2015

Alcina - Royal šampon a balzám na vlasy





Šampon na vlasy




Šampon na vlasy odstraňuje z vlasů nečistoty a zbytky stylingu a zároveň je připravuje na následnou intenzivní péči. Šampon na vlasy pěstí již během mytí a zásobuje vlasy hodnotnými pěstícími látkami. 




Tak tohle je skutečná paráda! Šampon hodně pění, stačí ho opravdu troška na umytí dlouhých vlasů. Strašně krásně voní! Opravdu božsky, vůbec by mi tahle vůně nevadila jako parfém. Ve vlasech se drží i dlouho po umytí, cca 2 dny v pohodě! Vlasy jsou krásně heboučké, jemňoučké, opravdu na pohled vypadají dokonale a na dotyk též. 


Cena: 250 ml za 548,- Kč







Kondicionér na vlasy




Balzám posiluje odolnost vlasů proti negativním vlivům okolí. Vytváří ochranou vrstvu kolem vlasu, posiluje lesk, hebkost a odolnost. Vyhlazuje strukturu vlasu a usnadňuje rozčesávání. 




Tohle je už horší. Na to jak šampon božsky voní, tak balzám smrdí, opravdu doslova smrdí. Naštěstí vůně šamponu balzám přebije a není nijak z vlasů cítit. Ale po tu dobu, než se smyje, je ten puch opravdu nesnesitelný. Navíc i účinek mě nijak nenadchl. S mými vlasy neudělal vůbec nic. Vlasy byly zacuchané, žádná paráda. Takže šampon ano, balzám nikoliv. 


Cena: 200 ml za 598,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat