čtvrtek 31. prosince 2015

Syoss - Renew 7 Complete Repair okamžitá regenerační maska pro poškozené vlasy




Poškozené vlasy trápí spoustu lidí. Pokud k nim patříte i vy, dost možná řešíte také suché konečky, krepatění a lámavost vlasů. Nebo jsou vaše vlasy bez lesku, zacuchané a matné? Obvykle se pak při odstraňování problémů zaměříte na ten, který vás trápí nejvíce. Nyní je tu řešení pro všechny problémy s poškozenými vlasy v jediném kroku v podobě nové řady Syoss Renew 7 Complete Repair. Je to první řada vlasové péče od Syoss, která používá speciální mikroaktivní technologii Serin-Protein v boji se sedmi příznaky poškození vlasů.




Nová proteinová technologie řady Syoss Renew 7 Complete Repair je podpořena serinem – aminokyselinou, která se přirozeně vyskytuje ve vlasech. Jedinečná kombinace ingrediencí vlasům nahradí ztracený protein a vyplní i ty nejmenší póry a prasklinky vlasového vlákna. Viditelné známky poškození pak jednoduše zmizí a vaše vlasy budou vypadat jako nové.

  • proti hrubým vlasům
  • proti lámavosti vlasů
  • proti roztřepeným konečkům
  • proti ztrátě hmoty
  • proti nepodajným vlasům
  • proti zacuchání vlasů
  • proti matným vlasům


Použití: naneste rovnoměrně na mokré vlasy a důkladně opláchněte. Pro optimální výsledky použijte také Syoss Renew 7 šampon a kondicionér.




Co mám krátké vlasy, tak kondicionéry celkem flákám, protože rozčesat to jde lehce a přijde mi, že k ničemu jinému kondicionér ani neslouží. Co mám ale pořád ráda jsou masky na vlasy. Když jsem si kupovala šampon z této řady, automaticky jsem vzala i masku. Je to skvělá kombinace. Vlasy jsou opravdu hezké, heboučké, lesklé, bez roztřepených konečků, nadýchané, s objemem a nádherně voňavé. Takže super. 





Cena: 100,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat