středa 7. února 2018

L'Oréal - Elseve - Total Repair 5 - Low Shampoo 3v1


Revoluce v péči o suché vlasy
Bez sulfátů. Bez pěny. Bez vysušování.

Většina šamponů pění díky obsahu sulfátů, které mohou vysušovat vlasy a pokožku hlavy. Poznejte zcela nový, velmi šetrný způsob mytí suchých vlasů. Výsledkem jsou krásně jemné a hebké vlasy.


1. Šampon - pro ultra jemné mytí - účinně odstraňuje nečistoty bez narušení vlasového vlákna
2. Balzám - pro snadné rozčesávání - vlasy jsou jemné, dokonale rozčesatelné a méně lámavé
3. Péče - pro intenzivní výživu vlasů - výživa bez zatížení, výsledkem jsou krásné hebké a poddajné vlasy.


Elseve Low Shampoo Total Repair 5 pomáhá bojovat proti 5 příznakům poškozených vlasů: řídnutí, oslabení, drsnost na dotek, bez lesku a bez objemu.


Do mokrých vlasů aplikujte 10-15 pumpiček podle délky vlasů. Nanášejte po celé délce vlasů a důkladně vmasírujte. Vlasy můžete okamžitě důkladně opláchnout a zároveň je pročesávat prsty. 


Tak tohle je sen mnoha žen, tři produkty v jednom! Takového času, který to ušetří. Ale, už to tady bylo tolikrát a stejně jsme se časem všechny vrátily k těm svým několika lahvičkám. Každopádně, když se tento produkt objevil na trhu, musela jsem ho vyzkoušet. Určitě nepotěší nikoho s mastnými vlasy. Ale to už je v tom názvu - revoluce v péči o suché vlasy. Nutno říct, že opravdu dává, co slibuje. Není nutné nic jiného použít a vlasy jsou krásně hebké, lehce rozčesatelné, nejsou krepaté. Opravdu mě to překvapilo. Navíc jsou vlasy fakt extrémně vyživené, není potřeba použít ani žádný olejíček, nebo sprej, prostě cokoliv, co po mytí používáte a vlasy jsou opravdu na dotek i pohled krásné. Takže jediné mínus je ve výsledku jeho spotřeba. Sice je to velké balení, 400 ml, ale je opravdu rychle pryč. Na druhou stranu, když si spočítáte, co utratíte za šampon, kondicionér a masku, tak ve výsledku jste na tom pořád dobře. Takže za mě určitě koupí neprohloupíte. A jako bonus, dámy, nádherně voní! Mně to nejvíc připomíná jogurt Danone :D Ta vůně je prostě super a je z vlasů cítit i po pár dnech. Takže jo, nebojte se toho a běžte do něj!

Existují tři verze: Poškozené, velmi suché vlasy; Extrémně suché vlasy a Barvené, velmi suché vlasy. Takže si stačí vybrat ten svůj :) 


400 ml za 149,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat