středa 7. února 2018

Yves Rocher - Sprchový gel - Kouzelné lesní plody


Kouzelné bretaňské lesy se letos staly inspirací pro limitovanou vánoční edici, která zahalí vaše sváteční dny do vůně červených lesních plodů. Prožijte pohádkové vánoce vykouzlené přírodou s jiskrnou svěžestí nezapomenutelných chvílí.


Sprchový gel Kouzelné lesní plody v sobě propojuje jiskrnou svěžest červených lesních plodů se sváteční atmosférou a intenzivní péčí o vaši pokožku. Zastavte se na chvíli a nasajte vánoční náladu plnými doušky.


Dermatologicky testováno. Ph neutrální k pokožce. Obsahuje výtažek z brusinky, vodu z bio chrpy, mycí složku rostlinného původu. Biologicky snadno odbouratelné složení. Více než 98 % složení je přírodního původu. Bez ethoxylu a parabenu.


Já miluju značku Yves Rocher a hlavně tyhle jejich limitky. Každý rok na Vánoce si nějakou vyberu a musím ji mít i kdyby čert na koze jel. Letos vyhrála vůně Kouzelných lesních plodů. A já tam opravdu ty lesní plody cítím! I když netuším, co mají společného s Vánoci, ale to je fuk, na obale je jelen a stromečky :D I kdyby tam jen napsali Vánoční, tak si to koupím ;) Ale co vám budu povídat, sprchové gely oni opravdu umí. Jsou voňavé, jsou pečující, nevysušují a je toho tam hodně. A co víc byste jako chtěli? Takže rychle do obchodu a nebo na internet, dokud tahle Vánoční limitka ještě je k dostání ;) 


400 ml za 139,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat