středa 21. února 2018

Můj Super Box únor 2018

Sprchový gel Uvolnění tetesept, 250 ml za 99,90 Kč


Tetesept zdravotní sprchový gel Uvolnění poskytuje relaxaci a odpočinek mysli a těla. Obsahuje přírodní účinné extrakty z pomerančových a jasmínových květů. 




Suchý šampon Batiste Tropical, 50 ml za 69,90 Kč


Suchý šampon s exotickou kokosovou vůní vám zpříjemní a usnadní den. Inovativní báze škrobu v okamžiku provoní a osvěží vaše vlasy bez nutnosti použití vody. Dodává vlasům texturu a objem a je tak vhodným pomocníkem při stylingu účesu. Roztomilé 50 ml balení přesně do kabelky. 




Fa Island Vibes, 79,90 Kč


Objevte osvěžující řadu antiperspirantů Fa Island Vibes s tropickým ovocem a lákavými květinovými vůněmi, které vás zavedou na ty nejúžasnější pláže na světě. Fa Fiji dream antiperspirant s vůní vodního melounu a kanangy. Pro dlouhotrvající ochranu až 48 hodin. Bez alkoholu. S technologií dvojitého uvolnění. S efektem proti skvrnám.




Vydejte se s Tesori na jedinečnou cestu Orientem..., 169 Kč


Tesori d'Oriente je italská značka vůní a koupelové kosmetiky. Jak již název napovídá, inspiraci pro své vůně a ingredience hledá v exotických zkrášlovacích recepturách. Tesori d'Oriente vychází z holistického konceptu wellness, jehož ideálem je dosažení harmonie duše i těla.
Parfémová voda Myrha je sofistikovaná a smyslná vůně v elegantním flakónu. Myrha se odjakživa používá do parfémů a již od Antiky to je velmi ceněná složka, která byla často ceněna více než zlato.




Astrid Beauty Elixir hydratační denní krém proti vráskám, 50 ml za 119,90 Kč


Spojuje v sobě sílu tří vzácných olejů (arganového, makadamového a mandlového), které mají jedinečné vyživující, zvláčňující a ochranné vlastnosti. Obsažené UV filtry chrání pleť před slunečním zářením, předčasným stárnutím a tvorbou vrásek.
Objevte omlazující sílu vzácných olejů pleťové řady Astrid Beauty Elixir. V nabídce i noční krém a čistící pleťový olej.




Dermacol Matte Mania - Tekutá matná rtěnka, 199,- Kč


Propadněte trendu matných a vláčných rtů a vyzkoušejte novou rtěnku Matte Mania. Lehká, vysoce pigmentovaná barva dodá vašim rtům dlouho trvající dokonalost, komfortní pocit bez vysoušení a ochranu před vnějšími vlivy. Benefity: Vysoká pigmentace, intenzivní barvy, bez parabenů, Vegetarián and Vegan textura.




Ziaja Přírodní oliva Micelární voda, 200 ml za 90 Kč


Jemná micelární voda s olivovým olejem pro každodenní péči o pokožku tváře a jemné pokožky kolem očí. Neobsahuje parabeny ani alkohol. Je hypoalergenní a bez vůně. Jemně odstraňuje make-up. Zabraňuje vysušování pokožky. Změkčuje a tonizuje pokožku. Zklidňuje podráždění. Aktivní látky: olivový olej, glycerin, protivitamín B5 (D-panthenol). K dostání v celé síti Teta drogerie a v prodejnách dm drogerie markt s rozšířeným prodejem kosmetiky nebo na www.ruzova10.cz.




Linteo vlhčené ubrousky Refresh s okurkou a citronovou silicí - 10 ks, 19,90 Kč


Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Refresh, pro okamžitý pocit čistoty a zajištění hygieny kdykoliv a kdekoliv. S okurkou, citronovou silicí a panthenolem. Kombinace okurka a citron pleť osvěží, panthenol ji zklidní.




Zázrak ve spreji - Termální voda Avéne, 50 ml za 99 Kč


Termální voda Avéne je tak čistá, a tak zázračná, že dokáže zklidnit kůži podrážděnou sluněním, holením, depilací, chirurgickým zákrokem, odlíčením, osvěží ji po sportu, zafixuje make-up a chrání ji před bakteriemi při drobných poraněních. Pochází ze sladké Francie, pramení na jejím jihozápadě a její účinky jsou známé již po více než 2 století. Dermatologické laboratoře Avéne na ní postavily celou kompletní řadu přípravků péče zaručující účinnost, snášenlivost a komfort citlivé, intolerantní a alergické pleti. V prodeji v partnerských lékárnách a www.avene.cz.




Oriflame Loving Care tělové mléko, 400 ml za 249,- Kč


Jemné pečující tělové mléko s přírodním mandlovým mlékem, příjemnou vůní a vyváženým pH je vhodné pro celou rodinu i pro děti od 3 let. Mandlové mléko je plné vitaminů a minerálních látek, jež intenzivně vyživuje pokožku a chrání ji před vysoušením. Pokožka tak zůstane jemná, hydratovaná a krásně provoněná. 




Mentos Gum Rolls, 13,90 Kč


Nové žvýkačky v ruličce jsou unikátní svým tvarem, který je typický pro značku Mentos a jsou navíc díky své velikosti velmi praktické. Užijte si dvě příchutě - jemnější Spearmint a intenzivnější Fresh Mint. 

Žádné komentáře:

Okomentovat