čtvrtek 3. září 2015

BC Bione Cosmetics - Keratin s arganovým olejem vlasová regenerace




Používáním Bio regenerace Keratin dochází k doplnění vlasové struktury narušené slunečním zářením, barvením, trvalou ondulací, fénováním, odbarvováním nebo stárnutím. Vlasy se zpevní, vrátí se jejich pružnost, lesk a netřepí se.
Regenerace Keratin je doplněna o bezoplachový kondicionér a o regenerační panthenol. Regenerace je podpořena Arganovým olejem, který je nejvzácnějším olejem na světě. Pochází z plodu Arganového stromu a je nezbytný pro regeneraci pokožky a vlasů. Dále obsahuje i panthenol, vitamíny B1, B2, B6 a jiné. Po aplikaci dochází ke zvětšení objemu účesu a ke zvýšení lesku vlasů. Zpevnění vlasů až o 100%. Nyní můžete i Vy vyzkoušet, jak je arganový olej účinný!
Použití: Nejlépe po umytí a vysušení vlasů ručníkem postříkejte vlasy přípravkem a rukamam promněte. Dále upravte běžným způsobem. Aplikovat přípravek lze kdykoliv, nejméně však 1x za dva dny, po dobu 6 týdnů.





Určitě je to přírodnější a šetrnější, než cokoliv jiného, co si patlám na vlasy. Určitě to dobře funguje, vlasy jsou na pohled hezčí, na dotek lepší. Ale, ale, rychleji se mi mastí vlasy, musím si je umýt minimálně o den dříve, než normálně. A ta vůně, nesedí mi, je taková výrazná, ale mně osobně nepříjemně! Ale tak to prostě je, každému voní něco jiného. Určitě tímto kondicionérem nic nezkazíte, vlasům nijak neuškodí, naopak, pokud vám sedne vůně, tak si ho zamilujete. 




Cena: 80,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat