pondělí 15. dubna 2013

Manufaktura - sprchový gel a šampon, balzám na rty


Nevím jestli je to jen nějaký můj psychologický dojem, ale prostě, miluju kosmetiku, která obsahuje cokoliv z Mrtvého moře. Mám takhle bahenní masku a je skvělá. Prostě, Mrtvé moře nevím jak umřelo, ale vyvolává ve mně dobré dojmy :D 

Osvěžující sprchový gel se solí z Mrtvého moře a výtažkem z pšenice

Osvěžující, lehce pěnivý sprchový gel se solí z Mrtvého moře a výtažkem z pšenice zanechává pokožku hedvábně jemnou, čistou a zářící. Sůl z Mrtvého moře zvyšuje ochrannou činnost kůže, odstraňuje z ní škodliviny, má uklidňující a regenerační účinky a napomáhá při léčbě kožních chorob. Výtažek z pšenice pokožku zvláční a hydratuje. Sprchový gel neobsahuje žádná barviva, je doprovázen svěží bezalergenní vůní, napomáhá regeneraci pokožky, a je tedy vhodný pro každodenní použití i pro osoby s citlivější pokožkou.

Cena: 270 ml za 135 Kč




Regenerační vlasový šampon se solí z Mrtvého moře, panthenolem a výtažkem z pšenice

Vlasový šampon pro zdravé a zářivé vlasy obsahuje sůl z Mrtvého moře, výtažek z pšenice a panthenol. Sůl z Mrtvého moře dodá vlasům důležité minerály, napomáhá obnovit vlasovou strukturu a podporuje ochrannou činnost pokožky. Panthenol zvyšuje lesk vlasů a má příznivý vliv na jejich kvalitu a růst.
Výtažek z pšenice má hydratační účinky. Vlasový šampon je vhodný pro normální až mastné vlasy, neobsahuje barviva a je doprovázen svěží bezalergenní vůní.

Cena: 270 ml za 135 Kč




Zjemňující balzám na rty s bambuckým máslem a chmelovým výtažkem

Pečující pivní rostlinný balzám na rty obsahuje cenné přírodní látky: bambucké máslo, chmelový extrakt, hroznový olej, včelí vosk a vitamín E. Unikátní bambucké máslo má výjimečné vyživující a hojivé účinky a chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Výtažek z chmele napomáhá zvláčnění pokožky. Hroznový olej a včelí vosk jsou významné svými regeneračními účinky, vitamín E ošetří suché a popraskané rty. S delikátní hořko-sladkou vůní, bez obsahu barviv a ropných produktů.

15 ml za 85 Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat