pátek 10. října 2014

Dermacol - Sheer face illuminator - Zkrášlující fluid - Sun bronze



Zkrášlující bronzující hydratační fluid

BENEFITY: dermatologicky testováno, bez parabenů
TYP PLETI: pro všechny typy pleti, vhodný pro tvář i tělo (dekolt, paže apod.)

Okamžitě sjednotí tón pleti, rozjasní ji a dodá jí bronzově zlatavý vzhled. Zdokonaluje a zkrášluje vzhled pleti. Zvýrazňuje a modeluje kontury tváře. Světlo odrážející částečky vytváří nádherné odlesky a dodávají pleti zdravý nádech. Ultra lehká textura se silikony, kyselinou hyaluronovou, glycerinem a vitaminem E vyhlazuje, hydratuje a zvláčňuje pleť.

S jemnou parfemací v praktickém balení s dávkovačem.

  • Pro zvýraznění a rozjasnění kontur lze fluid nanést pouze pod lícní kosti.
  • Přidejte malé množství fluidu do svého hydratačního krému nebo make-upu a dosáhnete okamžitě bronzově zlatavého efektu. Pro podtrhnutí výrazu jej poté ještě jemně vklepejte na spánky, lícní kosti a čelist.





Dávkovač je ve formě pumpičky, nijak se neplýtvá, po zmáčknutí vyleze celkem malé množství, což naprosto stačí! 


Konzistence je tekutější, tmavě zlaté barvy. Dobře se roztírá.




Na fotkách pěkně můžete vidět přechod ze rozetřeného fluidu na moji pokožku :D Pozor, vážně velký pozor, hodně rychle se z vás může stát mrkev! Fluid je opravdu tmavý, a lehce zbarví vaši pleť. Je potřeba ho nanášet velmi opatrně a velmi málo. Takže balení mi vyjde tak na celý život. My si moc nerozumíme, asi ho neumím používat, nebo jsem prostě moc světlá, používám ho opravdu jen strašně maličko na lícní kosti, ty pěkně zbarví, prozáří. Pro mě za mě, je to opravdu skvělý kousek, dobře se s ním manipuluje a krásně voní, ale kdo z nás má takhle tmavou pleť?! :/ Takže vážně opatrně! ;)

Cena: 15 ml za 269,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat