pondělí 6. října 2014

Wishlist

Jsem úplně normální děvče, s láskou ke kosmetice. A bohužel, nemám doma všechno, ani si nemůžu všechno koupit :D A proto i já mám wishlist, aneb seznam věcí a výrobků, které bych chtěla. Některé jsou cenově lépe dostupné, některé hůř. Takže není to jen o ceně, je to trošku i o tom, že bych ten výrobek třeba chtěla zkusit, ale nemůžu si koupit miliontou řasenku, nebo krém na obličej :D Musím být trošku i soudná :P

L'Oréal Paris - Eau de Teint make-up


První revoluční makeup lehčí než voda! Vytvořen pro nahé líčení bez vrstev a pro zářivý, zdravý vzhled pleti. Dokonale neviditelný a ideálně přirozený s dlouhodobým matujícím účinkem.

20 ml za 250,- Kč





Purity Vision - růžová voda


Vhodná i pro velmi citlivou pokožku či alergicky reagující pleť. Výborná na čištění a osvěžení pleti či fixaci make-upu. Vyrovnává PH, hydratuje a zpevňuje pleť. Omezuje vznik vrásek. Působí protizánětlivě a hojivě. Pomáhá při akné, po slunění, holení nebo jakémkoliv podráždění pokožky. Ideální jako regenerující obklad na oteklé, unavené nebo podrážděné oči. Urychluje hojení drobných ranek. Absolutně bez aditiv, konzervantů, stabilizátorů nebo jiných příměsí.

100 ml za 179,- 





Max Factor - Skin Luminizer Foundation




Make-up Skin Luminizer Foundation od Max Factor je určený pro všechny ženy, které touží po decentním rozjasnění a zdravě vypadajícím tónu pleti. Obsahuje inovativní formuli s jemnými rozjasňujícími částečkami, která pleti dodá mladistvý a dokonale sjednocený vzhled. Perleťové pigmenty tvář okamžitě rozzáří, zatímco komplex VitaNiacin s vitamíny B, E a zvláčňujícím glycerínem o pleť pečuje a udržuje ji hydratovanou po celý den. Skin Luminizer vytváří přirozený, a přitom působivý efekt, který se skvěle hodí i k nahému líčení.

30 ml za 299,- (v akci)





Dove - Advanced Hair Series - Oxygen Moisture (šampon a balzám)



Nová řada s technologií Oxyfusion, která obsahuje spojení hydratačních látek a kyslíku, se bezprostředně rozpouští na vašich vlasech. Svým jedinečným složením vlasy nezatíží, hydratuje je a po umytí dodává kadeřím až o 95 % větší objem. 

250 ml za 119,- Kč






Dermacol - Detox a Defence detoxikační a ochranný pleťový krém



Detoxikační a ochranný pleťový krém bohatý na přírodní antioxidanty, vitaminy a kmenové buňky neutralizuje v pleti toxiny a škodlivé látky z vnějšího prostředí. Aktivuje obnovu poškozené pleti, vyživuje ji, zklidňuje podráždění, udržuje přirozenou hydrataci a podporuje mikrocirkulaci. Vytváří na povrchu pleti ochranný štít, který ji chrání před poškozením vnějšími vlivy a běžnou expozicí slunečního záření. Zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, ztrátě pružnosti a vzniku vrásek. 

50 ml za 249,- Kč






Nuxe - Tělový olej Huile Prodigieuse OR



Suchý olej se třpytkami je unikátní kombinací ušlechtilých rostlinných olejů a ochranného vitamínu E pro dokonalou výživu, obnovu a zjemnění obličeje, těla i vlasů.

100 ml za 799,- 






Lancome - Visionnaire - Multikorekční sérum



Formule 2. generace pro okamžité zdokonalení pleti. Po jedné aplikaci: jemnější a pružnější pokožka. Po šesti týdnech aplikace: vrásky a póry vypadají zmenšené, pleť je sjednocenější.

30 ml za 1420,- Kč






Lancome - Visionnaire - Multikorekční krém



Po jedné aplikaci: pleť je jemnější po celý den. Po 4 týdnech aplikace: pleť vypadá zářivá, hladší a pevnější.

30 ml za 2068,- Kč






L'Oréal Paris - Elseve - Hedvábný olej



Pro okamžitou hebkost, vitalitu a lesk vlasů. Před mytím vyživují. Před fénováním chrání. Při finální úpravě dodávají oslnivý lesk. Lehká nemastná textura.

100 ml za 175,- Kč






Calvin Klein - Downtown



Podmanivá dámská vůně Calvin Klein Downtown symbolizuje intimní svět každé ženy, který neobsahuje žádná pravidla. Tento velice originální parfém se skládá z okouzlujících květinových a dřevitých akordů, které skvěle podtrhnou vaše sebevědomí a dají vyniknout vaší individualitě.

90 ml za 931,- Kč






Yves Rocher - Intenzivní hydratační maska



Okamžitě promění unavenou pleť ve svěží, zářivou a odpočatou.

75 ml za 340,- Kč






Garnier - Ultimate Beauty Oil



Jedinečný zkrášlující olej zajistí intenzivní péči o pokožku celého vašeho těla! Přípravek Ultimate Beauty Oil se skládá z kombinace arganového, makadamiového, mandlového a růžového oleje. Toto jedinečné složení oleje vaši pokožku krásně rozzáří, poskytne jí intenzivní hydrataci a zanechává ji dokonale pružnou a hebkou. Olej se rychle vstřebává, nezanechává mastný film. Příjemné aroma oleje Ultimate Beauty Oil krásně provoní vaši pokožku.

Cena: 150 ml za 229,- Kč






Garnier - Micelární voda



Kompletní odlíčení celého obličeje jedním tahem. Obsahuje micely, které na sebe vážou nečistoty, make-up a kožní maz jako magnet, bez přílišného tření. Pro citlivou pleť.

400 ml za 160,- Kč






Timotei - Precius Oils



Vlasový sprej pro normální a suché vlasy. Obsahuje arganový a mandlový olej, je velice jemný, rychle se vstřebává, a lez jej použít jak na vlhké, tak na suché vlasy.

126,- Kč






Vichy - Idéalia Life Serum



Klinicky prokázaná účinnost i při náročném životním stylu: stres, znečištění, UV záření, nevyvážená strava. Patentovaný komplex účinných látek pro obnovu kvality pleti zkoušené negativními vlivy každodenního života. Svěží vzhled, sjednocený odstín, odpočatý výraz, vyhlazené póry.

30 ml za 693,- Kč






Bioderma - Hydrabio H2O - Micelární voda - Citlivá dehydratovaná pokožka



Čistí, odličuje, hydratuje - Bez oplachování - Hypoalergenní

250 ml za 276,- Kč






L'Oréal Paris - False Lash wing Intenza



Ještě intenzivnější efekt motýlích řas - ultraintenzivní objem rozvinutý až ke konečkům řas, hluboce matný černý odstín.

Cenu nikde nemůžu dohledat, ale tipuji do 300,- Kč






Bioderma - Atoderm - Tyčinka na rty - Suché a citlivé rty



Atoderm Balzám na rty obnovuje popraskanou pokožku rtů. Díky zvlhčujícím a výživným složkám Atoderm Balzám na rty obnovuje a zjemňuje popraskané a vysušené rty. Díky patentu D.A.F. zvyšuje práh tolerance pokožky. Výživné látky Atoderm Balzámu na rty zanechávají rty hebké a jemné.

111,- Kč






Yves Rocher - Hloubkově čistící maska


Čistá pleť během 3 minut! Hloubkově čistí pleť a redukuje výskyt pupínků a černých teček. Absorbuje nadbytek kožního mazu a nečistoty. Obnovuje strukturu pleti a zmírňuje začervenání.

50 ml za 179,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat