pátek 3. října 2014

Garnier Oil Beauty tělové mléko



První tělová péče od Garnier obohacená o čtyři vzácné zkrášlující oleje (mandlový olej, olej z růže, makadamový olej, arganový olej), které pomáhají viditelně zlepšit vzhled pokožky. Ideální pro všechny, kteří se nespokojí jen s hydratovanou pokožkou, ale touží navíc po dokonalé a sametově jemné pokožce. Pokožka je intenzivně vyživená, viditelně rozjasněná a na první pohled jemnější. 





Toto mléko je opravdový miláček pro všechny majitelky suché pokožky. Okamžitě pleť hydratuje, krásně ji vyživí. Pokožka je jemná, hebká a voňavá. Mléko má sladkou vůni, netuším jakou, prostě v tom necítím nic určitého. Na těle je cítit ještě několik hodin, ale není to nepříjemné, ani extra intenzivní. Je to opravdu příjemná, jemná vůně. Musím říct, že zanechává trošku mastný film, především ruce si poté musím umýt, ale je to pochopitelné, mléko obsahuje oleje. Ovšem například do oblečení se mi nikdy nic neotřelo. 




Mléko má pumpičkové podávání, což je například pro mě moc příjemné. Zmáčknu, do ruky vystříkne tak akorát, takže nemám pocit, že bych plýtvala. 




Mléko je hutnější konzistence, nažloutlé barvy. Ale nestalo se mi, že by třeba udělalo flek na oblečení. 

Prostě, abych to shrnula, pokud jste majiteli sušší pleti, už jste vyzkoušeli kde co, a pořád na prd, určitě sáhněte po tomto kousku. Příjemná aplikace, skvělá hydratace a krásná vůně! Co víc si přát :)


Cena: 250 ml za 179,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat