sobota 20. září 2014

Inglot - Lip Gloss

odstín 201




Intenzivní lesk na rty můžete najít u značky Inglot v pěti odstínech. Aktuální trendové barvy dodají rtům intenzivní lesk a zároveň je dokonale hydratují.

Podívejte, upřímně, nejsem lesková! :/ Co se týče mých rtů, mám je hodně suché, opravdu hodně a nepomáhá nic, žádné balzámy, ani med, propolis.. nic. Nosit rtěnky a lesky je pro mě prakticky nemožné, protože to akorát ještě zhoršuje moji suchost a hlavně, všechno zalézá do vrásek a není to hezké. Takže nejsem úplně objektivní a nejspíš to u vás bude jiné.
Musím říct, že odstín 201 je moc hezký, takový neutrální, ne příliš výrazny (plusový bod). Obsahuje třpytky, ale na rtech nejsou výrazné, občas se lehce odrazí světlo, ale jen nepatrně, musíte se na to hodně soustředit :D Ta hydratace není úplně špatná, tak hodinku cítím, že na rtech něco mám a nejsou vysušené, pak už vůbec nic. Ta výdrž je u mě dost špatná, byla bych radši, kdyby byla delší, ale zas kdo nemá čas si jednou za hodinku přejet rty leskem. Pokud si na lesky potrpíte, tak určitě doporučuji, navíc značka Inglot ví co dělá ;)


Cena: 170,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat