sobota 27. září 2014

Ladybox - září 2014

Tento článek berte jako ukázku toho, co bylo v Ladyboxu v září 2014. Nejedná se o recenze, box mám doma den a není možné, abych rovnou recenzovala. Na jednotlivé výrobky zde postupně recenze budou, tím si můžete být jisti.




Krabička přišla opět klasická růžová. Já mám radši ty barevnější, lahodí více mému oku, navíc je po bytě různě používám. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak kvůli krabičkám neobjednávám, takže to můj názor na box neovlivňuje. 



Kartička s produkty.



Dermacol - Aroma Ritual Body Lotion - Sicilian Pistachio





Voňavé tělové mléko Aroma Rituals obsahuje pistáciový olej, který vyživuje, zjemňuje a hydratuje i namáhanou pokožku. Navíc skvěle voní jako pistácie.

Cena: 200 ml za 199,-





Sumita Beauty Champagne Eye Shadow Pencil




Oční stín v pastelce rozzáří váš pohled. Snadno se nanáší, díky univerzální barvě je vhodný opravdu pro každého a odolná konzistence vydrží na očích celý den.

Cena: 369,- Kč





Rituals - Sprchová pěna Yogi Flow




Unikátní sprchový gel se při kontaktu s vodou mění v bohatou pěnu. Obsahuje mandlový olej a indickou růži, které vyživují pokožku celého těla. Zjemňuje a hydratuje.

Cena: 50 ml za 110,- Kč





Barefoot SOS Rescue Cream




Botanické extrakty, esenciální oleje a další čisté přírodní suroviny hloubkově hydratují namáhanou pokožku a poskytují jí okamžitou úlevu.

Cena: 25 ml od 209,- Kč





Lavera - Body Spa Krém na ruce Bio pomeranč - Bio rakytník




Krém na ruce má lehkou, ale přesto velmi výživnou konzistenci, díky pečujícím bio olejům a rakytníkovým výtažkům. Krém regeneruje, revitalizuje a pečuje o pokožku rukou.

Cena: 20 ml za 39,- Kč





Weleda - Pupálkový denní krém - vzorek




Výživný denní krém obsahuje pupálkový olej z makadamových ořechů a extrakt z pupečníku asijského, které hydratují pleť a pomáhají zpevňovat kontury i redukovat hluboké vrásky. V prodeji od října 2014.

Cena: 30 ml za 639,- Kč





Musím říct, že takhle na první pohled se mi box moc líbí. I když sprchová pěna, tato samá, už jednou v boxu byla, takže to pro mě vlastně není zkoušení nových věcí, ale už dopředu vím, že je fajn a prostě ji vypoužívám. Děsí mě trošku tělové mléko od Dermacolu, protože ta vůně je opravdu intenzivní. Ale skrz naskrz hodnotím tento box pozitivně.

Žádné komentáře:

Okomentovat