sobota 27. září 2014

NevO Dead Sea Spa - Body Butter with shea butter


Milk a Honey




Tělové máslo NevO Dead Sea Spa obsahuje vysoký podíl přírodního bambuckého másla v minerálním krému s přídavkem olejů z avokáda, parchouli a ylang-ylang. Účinně hydratuje pokožku a obnovuje její přirozenou rovnováhu. Máslo ma hutnou konzistenci, ale snadno se vstřebá. Zanechá kůži jemnou, zklidněnou a intenzivně vyživenou.

Toto tělové máslo je zkrátka to nejlepší máslo, jaké jsem kdy vůbec měla! Může za to fakt, že je to taky to nejvíc chemické máslo, jaké jsem kdy viděla. Obsahuje tzv. silikony, které ne každému sedí. Mnoho lidí po nich má vyrážku, nebo lidé trpící na ekzémy je také nemohou ani cítit. Mně nevadí, naopak, silikony v kosmetice vyhledávám, i když dlouhodobě to není nic dobrého, v ten daný moment je ať už pokožka, pleť či vlasy opravdu v dobrém a krásném stavu! Je to o tom, že silikony jakoby vyplní vaši pokožku, neboli, vyhladí ji ;) Pokožka je po použití másla krásně jemná, heboučká a hlavně voňavá! Je to opravdu slast.




Máslo má spíš hutnější konzistenci, ale velmi dobře se roztírá, okamžitě se vstřebá. Nechává pocit mastnějšího filmu, ale je to spíš pocit, protože pokožka je vyplněná silikony (jako báze na obličeji). Pokožka je krásně jemná, hebká.


Cena: 250 ml za 700,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat