středa 24. září 2014

Le Chaton - Výživná tvarohová maska s medem





Maska obsahuje tvaroh a máslo z kozího mléka, včelí med a vitamín E, má regenerační. zklidňující a změkčující účinky, zlepšuje kvalitu pleti a zpomaluje její stárnutí, je určena pro smíšenou pleť. Výskyt měkkých malých hrudek z přírodního tvarohu není na závadu!

Jedním slovem bych tuto masku popsala: úžasná! Je to sice jako mazat si na obličej tavený sýr s tvarohem :D ale ten výsledek! Pleť je krásně jemná, hydratovaná, zářící :) :) Momentálně se maska prodává v obalu s pumpičkou, což je lepší, než dřív ;) Tuto masku bez výčitek pasuji na svoji nejoblíbenější. Nikdy v životě jsem neměla tak krásnou pleť, jako když používám tohle. Nejsem si jistá, jestli teď neslízne zásluhy za něco jiného, ale mám pocit, že se mi mnohem méně tvoří pupínky, snad dokonce prakticky vůbec. Používám ji jednou za dva dny a je pravda, že si s pletí nemusím dělat starosti. Je pěkně hydratovaná, jemná, zdravě vypadající.






Konzistence je hutnější. Opravdu, jako kdybyste rozmixovali tvaroh, sýr a trochu mléka. Maska je nažloutlé barvy a obsahuje kousíčky čehosi (tvaroh?). Lidé si hodně stěžují na zápach, ona opravdu zapáchá jako sýr s tvarohem.. ale mně to třeba voní :D Neřekla bych, že to je tak hrozné a rozhodně to není zkažené ;) I když vám to tak může vonět. A hlavně, ten výsledek za to prostě stojí! ;)


Cena: 100 g za 299,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat