pátek 14. listopadu 2014

Aussie - 3 minute miracle reconstructor



Hloubkový balzám na poškozené vlasy. S výtažkem z australské meduňky lékařské. Speciální složení s australskou meduňkou lékařskou vyhlazuje drsný povrch kutikuly, pomáhá k obnově poddajnosti vlasů a dodává jim lesk. Obnova poddajnosti a lesku. Naneste malé množství balzámu na vlasy, nadechněte se a užívejte si jeho skvělou vůni. Nechte 1 - 3 minuty působit, podle toho jak velkou péči vaše vlasy potřebují. Opláchněte teplou vodou. 





Spousta z nás si jistě pamatuje doby, kdy se na každém blogu psalo o Aussie, ale sehnat se u nás dali snad jen u Káji na eshopu. Tu pověstnou žvýkačkovou vůni chtěl okusit prakticky každý, až se jednoho dne usmálo na naši zemičku štěstí a opravdu se od té doby u nás dají pohodlně sehnat v drogerii DM. Vážně by mě zajímalo, kolik na tom první týden vydělali :) Protože hodně lidí si šlo minimálně pro tuto masku :) A konkrétně já jsem třeba rovnou vzala většinu výrobků :D 
Maska je opravdu skvělá, hned po použití jsou vlasy jemné, hebké, nijak nelétají, jsou opravdu krásné a poddajné, plné života :) A hlavně, ta vůně.. :) Musí vám ale vonět žvýkačky! Pro hodně lidí je ta vůně moc sladká a odpudivá, takže bacha na to ;) Mimochodem, vůně se mi ve vlasech udrží tak den, poté vyprchá. 



Cena: 250 ml za 150,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat