sobota 29. listopadu 2014

Yves Rocher - Hydratační tělové mléko s bio ovsem




Hydratační tělové mléko s bio ovsem pro každodenní požitek z péče o tělo. Jeho lehká textura se rychle vstřebává a zanechá pokožku sametově jemnou a lehce provoněnou. 

Toto tělové mléko využívá blahodárných účinků bio ovsa, másla z bio karité, jemného mandlového oleje, výtažku z bio aloe vera a rostlinného glycerinu.

Výrobek je dermatologicky testován.

Jeho +: Díky nemastné textuře tohoto tělového mléka se můžete obléci ihned po aplikaci.





Nejprve použiji sprchový gel ze stejné řady, takže už z vany lezu pěkně provoněná. Tímto mlékem to ještě podtrhnu. Pokožka je poté opravdu jemná, krásně voňavá, na dlouhé hodiny krásně hydratovaná. Poradí si i s mými velmi suchými nohami, což opravdu oceňuji. Zároveň není mléko nepříjemné na právě depilované nohy, žádná nepříznivá reakce se nekonala. Dokonce bych i řekla, že pokožku celkem i uklidnilo. Co mi opět vadí je ten šroubovací uzávěr, láhev je dost pevná a nejde zmáčknout, takže mléko ven musíte dostat švihnutím láhve :D a tak se někdy stane, že buď se mu ven nechce, nebo ho vylítne příliš (pamatujete ty hrozné kečupy? stejný princip!), na tom by mohli do budoucna trošku zapracovat. 





Cena: 149,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat