sobota 8. listopadu 2014

Yves Rocher - Sebo végétal - Čistící peeling




Čistící peeling pro smíšenou až mastnou pleť jemně čistí pleť pomocí mikročástic, zbavuje póry přebytečného mazu a nečistot. Obsahuje vysoce čistící látku: pudr ze šišáku bajkalského. Aplikujte 2x týdně na navlhčený obličej, masírujte a pak opláchněte. Pleť je vyčištěná do hloubky a zrnitost pleti zjemněná. Bez parabenu, minerálních olejů a silikonu. Dermatologicky testováno.




V kombinaci s gelem ze stejné řady na smíšenou až mastnou pleť, tvoří skvělé duo. Opět platí, že nemohu používat každý den. Ono je to na něm i napsané, naprosto stačí použít dvakrát týdně a opravdu, věřte tomu. Některé slečny si myslí, že když budou používat denně, tak se jim pleť zlepší, ale ona se naopak zhorší a to hodně, protože když budete mastnou pleť zběsile zbavovat mastnoty, tak ona se bude bránit a bude se mastit mnohem více! ;) 
Peeling je poměrně jemný, nic hrubého, ale na obličej to stačí. Pleť je krásně zjemněná, zmatněná, čistá, opravdu na pohled zdravější. Peeling voní úplně stejně jako gel, typicky Yves Rocher vůní, a opět trochu cítím jablka :D Co se mi moc nelíbí je cena. Řekla bych, že za 75 ml je to docela dost, ale zas, ubývá pomalu, stačí ho troška. A dá se koupit v akci, není u něho zelený bod, takže se na něj vztahují slevy z letáků, pokud vám chodí ;)






Cena: 75 ml za 240,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat